Noi detalii din anchetă. „Ori mor eu, ori mori matale” – replica la care a cedat Gheorghe Dincă

Psihologul criminalist Dorin Dumitran a vorbit la un seminar despre psihologia judiciară în procesul penal despre cât de dificil a fost să îl convingă pe Gheorghe Dincă să vorbească.

„În afară de cele peste 60 de ore de filmări şi audieri şi lupte cu el, în noiembrie a cedat, pentru că i-am zis aşa: ori mor eu, ori mori matale. Domn profesor, că nu se poate. Bre, ori mori matale, ori mor eu. Dar eu nu mor! Bine, domn profesor, asta este. A durat foarte mult, ăsta e materialul uman”, a spus psihologul şcolit la FBI.

60 de ore de audieri și analize până când Gheorghe Dincă a cedat! Omul care l-a făcut pe presupusul criminal din Caracal să dea cărțile pe față a vorbit pentru Digi24 despre cât de complicat a fost să intre în lumea lui. Îl descrie ca un om rezistent.

Psihologul criminalist Dorin Dumitran a interogat zeci de criminali în cariera sa, dar despre cazul Dincă spune că s-a simțit ca la duel: și-a propus să câștige.

Dorin Dumitran recunoaște că inculpatul a încercat sa-i ducă pe investigatori nu de puține ori pe piste false.

„0,01% mărturisesc adevărul din prima și cred că aș putea pune mai multe zerouri. Este un care pe care, este vorba despre un duel, este vorba despre un duel judiciar care s-a jucat cu cărțile pe față. Dar corect și bărbătesc (Reporter: L-ați văzut plângând?) Da. (Reporter: Cât de des?) Nu am numărat, n-am numărat!”, mai spune comisarul șef.

Sursa: digi24.ro

Un comentariu la „Noi detalii din anchetă. „Ori mor eu, ori mori matale” – replica la care a cedat Gheorghe Dincă

  • Cazul asta va ajunge pe Discovery. Ori cei care il investigheaza sunt cei mai prosti detectivi care au calcat teritoriul Romaniei vre-odata, ori o echipa specializata blocheaza investigatia. Mai da l in masa de semi idiot. Sta intr-o cocioaba plina de mizerie, arata semi retardat si ii curge scuipat din gura cand vorbeste.

    Dar 83 de specialisti in criminalistica, nu reusesc sa l faca sa vorbeasca. Adica omul asta in 6 ore a modificat genetic oase, a ars cadavre si a creat un sistem de bruiaj sa nu i asculte politia telefonu!

    Einstein 2 tata. Talent adverat

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<