10.2 C
Slatina
miercuri,29 mai,2024

Ultimele Articole

Noi detalii din anchetă. „Ori mor eu, ori mori matale” – replica la care a cedat Gheorghe Dincă

- Advertisement -

Psihologul criminalist Dorin Dumitran a vorbit la un seminar despre psihologia judiciară în procesul penal despre cât de dificil a fost să îl convingă pe Gheorghe Dincă să vorbească.

„În afară de cele peste 60 de ore de filmări şi audieri şi lupte cu el, în noiembrie a cedat, pentru că i-am zis aşa: ori mor eu, ori mori matale. Domn profesor, că nu se poate. Bre, ori mori matale, ori mor eu. Dar eu nu mor! Bine, domn profesor, asta este. A durat foarte mult, ăsta e materialul uman”, a spus psihologul şcolit la FBI.

60 de ore de audieri și analize până când Gheorghe Dincă a cedat! Omul care l-a făcut pe presupusul criminal din Caracal să dea cărțile pe față a vorbit pentru Digi24 despre cât de complicat a fost să intre în lumea lui. Îl descrie ca un om rezistent.

Psihologul criminalist Dorin Dumitran a interogat zeci de criminali în cariera sa, dar despre cazul Dincă spune că s-a simțit ca la duel: și-a propus să câștige.

Dorin Dumitran recunoaște că inculpatul a încercat sa-i ducă pe investigatori nu de puține ori pe piste false.

„0,01% mărturisesc adevărul din prima și cred că aș putea pune mai multe zerouri. Este un care pe care, este vorba despre un duel, este vorba despre un duel judiciar care s-a jucat cu cărțile pe față. Dar corect și bărbătesc (Reporter: L-ați văzut plângând?) Da. (Reporter: Cât de des?) Nu am numărat, n-am numărat!”, mai spune comisarul șef.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți