17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste o mie de amenzi şi zeci de permise reţinute de poliţişti, în primele zile ale lunii

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt au continuat să acţioneze pe mai multe linii în decembrie, iar în primele zile ale lunii au aplicat peste o mie de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte 350.000 de lei. Totodată, peste 70 de şoferi au rămas fără permisul de conducere, poliţiştii rutieri constatând şi 39 de infracţiuni la regimul rutier.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că de la începutul lunii decembrie, poliţiştii au intervenit la 1.234 de evenimente care s-au petrecut în judeţ, 925 dintre acestea fiind anunţate prin apelul de urgenţă 112.

În urma intervențiilor, oamenii legii au aplicat 1.017 amenzi persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 357.175 lei, a mai transmis reprezentantul IPJ. 

Poliţiştii rutieri au fost cei care au constatat printre cele mai multe nereguli. Nu mai puţin de 77 de conducători auto au rămas fără permis, acestea fiind reţinute pentru abaterile pe care le-au comis în trafic, oamenii legii retrăgând şi 28 de certificate de înmatriculare. De asemenea, s-au constatat şi 39 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți