10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Primarul Slatinei, Moș Crăciun pentru copiii nevoiași

- Advertisement -

Primarul Slatinei, Emil Moț, împreună cu soția sa, Ana și fiul lor cel mare, David, au mers miercuri seară la Căsuța lui Moș Crăciun, să doneze jucării și haine pentru copiii cu nevoi speciale. Edilul a mărturisit că își dorește să aducă un zâmbet pe chipul micuților greu încercați de soartă.

Campania umanitară inițiată de Primăria Slatina, „Și tu poți fi Moș Crăciun”, a adunat deja zeci de cadouri pentru copiii nevoiași. Slătineni cu suflet mare, care au vrut să îi facă fericiți pe cei mici, au adus darurile lor la Căsuța lui Moș Crăciun, amplasată în Parcul Tineretului. Printre ei au fost miercuri seară și primarul Slatinei, Emil Moț, împreună cu viceprimarul Gigi Vîlceleanu, care au venit cu soțiile și copiii, să doneze haine, jucării și rechizite. „Sunt tată și știu cât de valoros este sentimentul pe care ți-l creează zâmbetul adus pe chipul unui copil. Sunt om și am înțeles de-a lungul timpului faptul că oamenii mai puțin norocoși și mai greu încercați de viață, au nevoie de noi toți să le fim alături”, a spus primarul Emil Moț.

El i-a îndemnat și pe ceilalți slătineni să se alăture acestei campanii prin care se dorește colectarea cât mai multor cadouri. „Eu cred că împreună suntem mai puternici și de aceea vă invit și pe dumneavoastră să luați parte într-un număr cât mai mare la sprijinirea copiilor greu încercați de soartă astfel încât să aducem împreună zâmbete pe chipurile acestora prin intermediul campaniei umanitare pe care am organizat-o, «Și tu poți fi Moș Crăciun»”, a mai spus edilul.

Cadourile pot fi aduse într-o cutie de carton (poate fi o cutie pantofi suficient de mare încât să poți pune în ea lucrurile pe care vrei să le dăruieşti n.r.) al cărui capac nu va fi lipit. După prezentarea la Căsuța lui Moș Crăciun și verificarea conținutului cutiei, donatorul care preferabil va fi copil, va proceda la împachetarea acestuia într-un ambalaj cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și va fi predat lui Moș Crăciun sau spiridușilor ce vor fi prezenți în Căsuța lui Moș Crăciun din Târgul de Crăciun până pe 22 decembrie, în intervalul orar 18:00 – 19:00.

După împachetare, fiecare cadou va purta o etichetă pe care va fi scris cui poate fi dăruit acesta. Spre exemplu, fetiță de 5 – 6 ani sau băiețel de 7 – 8 ani.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți