12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Şoferi cu dosare penale. Printre ei un minor fără permis, un drogat şi o femeie băută

- Advertisement -

Patru conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce, zilele trecute, au fost opriţi în trafic de poliţiştii rutieri, care au constatat săvârşirea unor abateri la regimul rutier. Un adolescent de 15 ani fără permis auto, un tânăr de 22 de ani, care era la volan sub influenţa drogurilor, dar şi o femeie de 37 de ani, ce conducea în stare de ebrietate, se află printre şoferii prinşi cu nereguli un trafic.      

Minorul de 15 ani era din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, şi a fost oprit de oamenii legii pe Drumul Național 64, în comuna Grădinari. Acesta conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Conducătorul auto aflat sub influenţa substanţelor psihoactive a fost depistat pe Drumul Judeţean 546, din comuna Brebeni. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, conducea un autoturism, iar cu ocazia testării sale cu analizatorul de droguri ,,Aquila”, rezultatul a fost pozitiv pentru substanţa opium.

Alţi doi şoferi, care de data aceasta erau în stare de ebrietate la volan, au fost opriţi în trafic de poliţiştii rutieri în municipiul Slatina şi oraşul Balş. Primul dintre ei este o femeie de 37 de ani, din Slatina, care conducea un autoturism pe strada Primăverii, din localitate, având o concentrație de 0,43 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Celălalt conducătorul auto băut este un tânăr de 22 de ani, din oraşul Balş. Acesta a fost depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,79 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri, şoferii s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți