10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Impact violent între un autoturism și un autocar, în apropiere de Găneasa. Un bărbat a ajuns la spital

- Advertisement -

Un bărbat de 28 de ani, din municipiul Slatina, a ajuns la spital joi seara în urma unui accident grav produs pe Drumul Național 65 – European 574, în apropiere de comuna Găneasa. Un autoturism și un autocar s-au izbit violent, în urma impactului șoferul mașinii fiind rănit.

Polițiștii rutieri au stabilit că evenimentul rutier s-a produs pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, efectuată chiar de conducătorul auto slătinean.

„Din primele cercetări, polițiștii Serviciului Rutier au stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – European 574, ar fi efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autocar ce circula regulamentar din sens opus”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma coliziunii, șoferul mașinii a ajuns la spital. A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de salvatori la fața locului, prin 112 anunțându-se că în cele două vehicule implicate în accident erau în total 13 persoane.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru victime multiple, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au acționat la locul producerii accidentului în care au fost implicate un autocar, unde se aflau zece persoane, și un autoturism, unde erau trei persoane. În urma impactului dintre cele două vehicule, a rezultat o singură victimă, șoferul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la genunchiul drept. Pacientul a fost transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale suplimentare”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți