22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Zeci de locuitori din Drăgănești Olt, evacuați. O țeavă de gaze a fost avarită în urma unei tamponări între două mașini

- Advertisement -

O țeavă de gaze a fost avariată în urma unei tamponări între două autoturisme care a avut loc în Drăgănești Olt, iar din cauza scăpărilor de gaze zeci de locuitori de pe o stradă din oraș au fost evacuați. Incidentul a avut loc vineri după-amiază, iar problema a fost remediată în cel mai scurt timp de o echipă de la gaze.

La fața locului a fost nevoie de intervenția pompierilor de la ISU Olt, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj al paramedicilor SMURD, un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic și Nuclear) și două autospeciale de primă intervenție.

„În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane. Cele trei persoane au fost asistate la fața locului, nu prezentau urme de traumă și au refuzat transportul la spital. În urma impactului a fost avariată o țeavă de gaze, iar din cauza gazelor degajate, preventiv, pentru aproape o jumătate de oră, au fost evacuate 22 de persoane aflate în locuințele din zona în care s-a produs evenimentul. Echipa operatorului de distribuție a gazelor a remediat situația, iar cele 22 de persoane s-au putut întoarce în locuințe fără nicio problemă”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Potrivit polițiștilor rutieri, a fost vorba de o tamponare între cele două vehicule. Conducătorul auto al uneia dintre mașini ar fi intrat în depășirea autoturismului din fața sa, al cărui șofer încerca să efectueze un viraj la stânga, ar fi intrat în coliziune cu acesta, fiind proiectat ulterior în țeava de gaze.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți