10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Slatina. Un tânăr a ajuns la spital, după ce autoturismul său a rupt gardul unui imobil

- Advertisement -

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Slatina, a ajuns la spital sâmbătă noaptea, în urma unui accident produs la intersecția a două străzi din localitate.

Tânărul era șoferul unui autoturism care a fost acroșat de o altă mașină, al cărui conducător auto, un tânăr de 18 ani, tot din Slatina, nu i-a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu acesta.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina au efectuat cercetări la fața locului și au stabilit că un tânăr de 18 ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grădiște, la intersecția cu strada 13 Decembrie din localitate, nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Oprire»,  intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 23 de ani, tot din Slatina”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, autoturismul izbit violent a ajuns pe marginea drumului și a distrus gardul unei locuințe din zonă. Șoferul acestuia a fost rănit și a ajuns la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

Pompieri și paramedici de la Detașamentul Slatina, dar și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au intervenit la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor. „În urma evenimentului, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slatina, șofer al unuia dintre cele două autoturisme implicate în accident, a fost transportat de echipajul SMURD la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pacientul prezenta traumatism la membrul superior stâng și traumatism la genunchiul drept”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în urma rezultatelor polițiștii rutieri stabilind că aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză s-a deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți