Bărbat dispărut la Piteşti, găsit în autoturismul cu care a plecat în faţa unei case din Pleşoiu

Luigi Pieruzzi, bărbatul de 71 de ani, din comuna argeşeană Recea, care era dispărut de miercuri, 11 decembrie, şi căutat de poliţişti, fiind dat şi în urmărire naţională, a fost găsit în noaptea de vineri spre sâmbătă în faţa unei case din comuna olteană Pleşoiu.

Poliţiştii din localitate au văzut o maşină parcată la poarta unei familii din localitate, în care se afla bărbatul care era confuz, acesta neştiind cum a ajuns acolo, de unde venea sau unde urma să ajungă. În urma cercetărilor efectuate, s-a aflat cui aparţine maşina şi că italianul de 71 de ani era căutat, după ce a dispărut pe 11 decembrie din municipiul Piteşti. Totodată, oamenii legii au stabilit că acesta nu afost victima vreunei infracţiuni cât timp acesta a fost dispărut.

Marius Alexandru, fiul său cel vitreg, a fost cel care i-a alertat pe oamenii legii cu privire la dispariţia acestuia. A plecat chiar cu autoturismul său, un Hyundai Getz, AG 48 LGY, de culoare blueumarin metalizat, după ce a fost lăsat o jumătate de oră singur cât timp bărbatul a plătit nişte facturi. Situaţia a fost una alarmantă, pentru că bătrânul, care suferă de Alzhemeir şi urma tratament, a fost căutat ore bune atât de fiul său, cât şi de poliţişti, însă fără a avea succes. Bărbatul a cerut şi ajutor internauţilor, pe mai multe pagini de socializare fiind postat un mesaj referitor la dispariţia italianului.

Din fericire, acesta a fost găsit teafăr şi nevătămat vineri noaptea, chiar în autoturismul cu care a plecat, în faţa porţii unei gospodării din Pleşoiu. Acesta s-a întors în siguranţă în sânul familiei sale.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<