20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat dispărut la Piteşti, găsit în autoturismul cu care a plecat în faţa unei case din Pleşoiu

- Advertisement -

Luigi Pieruzzi, bărbatul de 71 de ani, din comuna argeşeană Recea, care era dispărut de miercuri, 11 decembrie, şi căutat de poliţişti, fiind dat şi în urmărire naţională, a fost găsit în noaptea de vineri spre sâmbătă în faţa unei case din comuna olteană Pleşoiu.

Poliţiştii din localitate au văzut o maşină parcată la poarta unei familii din localitate, în care se afla bărbatul care era confuz, acesta neştiind cum a ajuns acolo, de unde venea sau unde urma să ajungă. În urma cercetărilor efectuate, s-a aflat cui aparţine maşina şi că italianul de 71 de ani era căutat, după ce a dispărut pe 11 decembrie din municipiul Piteşti. Totodată, oamenii legii au stabilit că acesta nu afost victima vreunei infracţiuni cât timp acesta a fost dispărut.

Marius Alexandru, fiul său cel vitreg, a fost cel care i-a alertat pe oamenii legii cu privire la dispariţia acestuia. A plecat chiar cu autoturismul său, un Hyundai Getz, AG 48 LGY, de culoare blueumarin metalizat, după ce a fost lăsat o jumătate de oră singur cât timp bărbatul a plătit nişte facturi. Situaţia a fost una alarmantă, pentru că bătrânul, care suferă de Alzhemeir şi urma tratament, a fost căutat ore bune atât de fiul său, cât şi de poliţişti, însă fără a avea succes. Bărbatul a cerut şi ajutor internauţilor, pe mai multe pagini de socializare fiind postat un mesaj referitor la dispariţia italianului.

Din fericire, acesta a fost găsit teafăr şi nevătămat vineri noaptea, chiar în autoturismul cu care a plecat, în faţa porţii unei gospodării din Pleşoiu. Acesta s-a întors în siguranţă în sânul familiei sale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți