15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracal: O copilă de 11 ani a plecat să-şi cumpere haine şi nu s-a mai întors acasă

- Advertisement -

UPDATE: În cursul serii de luni, copila a fost găsită de polițiștii de investigații criminale în municipiul Caracal, fiind dusă la sediul Poliției pentru a fi luată de familie. Ea a declarat oamenilor legii că pe timpul plecării sale de la domiciliu nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială: O fetiţă de 11 ani, din municipiul Caracal, este căutată cu forţe sporite în municipiul Slatina, după ce aceasta a plecat duminică de acasă, motivând că se duce să-şi cumpere haine. Minora este căutată în întreg judeţul, dar şi în judeţele învecinate, totodată fiind dată şi în urmărire naţională.

Dispariţia copilei a fost anunţată luni de mama sa. „La data de 16 decembrie, o femeie, din municipiul Caracal, a sesizat faptul că fiica sa,  Florina Andreea Radu de 11 ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până in prezent. Minora nu a mai fost văzută dinainte cu o zi, iar aceasta a motivat că pleacă să își cumpere haine”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali sunt în alertă după ce a fost anunţată dispariţia fetei, aceasta fiind căutată în Slatina, având în vedere că mai vine să cerşească în municipiu, însă este căutată şi pe raza întregului judeţ şi în judeţele învecinate. Totodată, ea a fost dată în urmărire naţională. „Minora este căutată cu forțe sporite, polițiștii fiind sprijiniți în activitățile de căutare de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și angajați ai Poliției Locale Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului Slatina. Fata de 11 ani este căutată şi în tot judeţul, precum şi în judeţele limitrofe, totodată fiind dată şi în urmărire naţională”, a adăugat reprezentantul IPJ.  

Semnalmentele copilei sunt înălțime 1,60 metri, aproximativ 45 de kilograme, păr drept, blond, lung și ochi căprui, iar la momentul plecării purta geacă gri și pantaloni negri. Persoanele care dețin informații cu privire la fata de 11 ani, din Caracal, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți