11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copiii din comuna Fălcoiu, daruri pentru micuţii de la centrele de plasament din Caracal

- Advertisement -

„Dar din dar se face rai”. Acesta a fost motto-ul mai multor copii din comuna Fălcoiu, care acum, în pragul Sfintei Sărbători a Naşterii Domnului, s-au implicat în derularea unei campanii umanitare. Scopul micuţilor a fost acela de a aduce pe chipurile copiilor de la trei centre de plasament din municipiul Caracal, fiind ajutoarele lui Moş Crăciun.

Cu toţii au fost susţinuţi de preoţii Parohiei Fălcoiu, dar şi de învăţătoarea Mariana Barbu, dar şi a altor semeni, darurile fiind oferite micuţilor de la centrele de palasament din Caracal duminică, după Sfânta Liturghie ce a avut loc la biserica din Fălcoiu. Totul a culminat şi cu un frumos spectacol, în care s-au implicat toţi copiii. Cadourile de la Moş Crăciun au constat în cutii cu ghete noi, jucării, dar şi cu produse tradiţionale de sărbători.      

„Au fost oferite 18 cutii cu ghete noi, jucării şi dulciuri, prin implicarea mai multor familii cu suflet mare, care ne susţin de fiecare data, la fiecare acţiune a parohiei noastre. Elevii clasei a III-a, sub îndrumarea învăţătoarei Mariana Barbu, au oferit tuturor un program artistic specific Sărbătorilor de Iarnă. Oaspeţii noştri au spus poezii şi au cântat colinde, alături de toţi copiii. Cea mai mare realizare a fost că am putut oferi oportunitatea de a socializa şi de a lega prietenii invitaţilor noştri de la centrele de plasament din Caracal, iar micuţilor noştri disponibilitatea de a face la rândul lor, cadouri. Le-am mulţumit şi i-am asigurat că fac deja parte din parohia noastră şi îi considerăm colegii noştri”, se arată într-o postare făcută pe pagina de Facebook a Parohiei Fălcoiu.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți