10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dispărut de aproape o săptămână, căutat de poliţiştii olteni

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat de 87 de ani, din comuna Rotunda, dispărut de acasă de aproape o săptămână, după ce dispariţia sa a fost anunţată luni de fiul său. Bătrânul a plecat pe 11 decembrie de la domiciliu şi până acum nu a mai revenit şi nu ar fi pentru prima dată când face acest lucru. De multe ori a mers în diferite localităţi ale României, ultima dată când a plecat fiind găsit în comuna ilfoveană Voluntari.

Fiul bătrânului l-a dat dispărut pe acesta la Poliţie, la cinci zile după ce a plecat de acasă. „La data de 16 decembrie, în jurul orei 09:30, un bărbat de 50 de ani din comuna Rotunda, a sesizat că în ziua de 11 decembrie, tatăl său, Micu Dumitru de 87 de ani, a plecat voluntar de acasă. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză a mai fost plecată de la domiciliu, obișnuind să meargă în diferite oraşe din ţară, în cursul lunii octombrie fiind găsit de poliţiştii din comuna Voluntari, județul Ilfov”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt 1,65 metri înălțime, greutate 60 kilograme, părul cărunt, ochii căprui, iar ca semn particular nu are mâna stângă de la încheietura palmei. La data dispariției, acesta era îmbrăcat în pantalon de postav de culoare neagră, geacă de culoare maro, iar în picioare pantofi de culoare roşu.

Persoanele care pot furniza orice informații despre bătrânul căutat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul de urgență 112.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți