14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Inedit. Primul brad din ventuze, în holul central al Spitalului Caracal

- Advertisement -

O nouă iniţiativă lăudabilă a preotului Ion Iagăru de la biserica din lemn a Spitalului Municipal Caracal. Dacă în majoritatea instituţiilor publice sau în spitale în această perioadă se împodobesc brazi naturali de Crăciun, părintelui i-a venit o idee inedită, aceea de a împodobi în holul central al unităţii spitaliceşti caracalene a unui brad din ventuze.

La împodobirea sa cu decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, au fost prezenţi aproape 140 de copiii de la mai multe unităţi de învăţământ din Caracal, coordonaţi de profesoarele de la clasă.

„În holul central al Spitalului Municipal Caracal, cei aproximativ 140 de elevi, coordonaţi de doamnele profesoare Carmen Niţă, Melania Preda, Daniela Cernat, Gheorghiţa Coteţ, Aura Chivu, Cristina Bondrescu (Liceul Teoretic «Ioniţă Asan»), Daniela Bulza (Şcoala Gimnazială nr. 2), Ioana Vişănescu şi Carmen Gheorghe (Şcoala Gimnazială «Nicolae Titulescu») au împodobit primul brad din lume realizat din ventuze. Vă invităm să-l vedeţi!”, a transmis preotul Iagăru de la biserica unităţii medicale.

Mulţi dintre copiii care au luat parte la punerea în practică a ideii inedite au fost îmbărcaţi în costume tradiţionale şi au fost protagoniştii unui scurt program artistic dedicat sărbătorilor de iarnă. Prin împodobirea unui brad din ventuze, părintele Ion Iagăru speră ca micuţii internaţi în Spitalul Caracal, dar şi alţi bolnavi, să nu mai fie trişti în această perioadă şi să aibă parte de clipe de fericire atunci când îl văd.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți