19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Revelion cu Direcția 5 și Matteo, la Slatina

- Advertisement -

Slătinenii sunt invitați să petreacă Revelionul în Parcul Tineretului. Primăria va organiza pentru ei un concert în aer liber, distracția fiind asigurată de artiști celebri. Un spectacol grandios de artificii și unul de confetti vor asigura o petrecere spectaculoasă la trecerea dintre ani.

Primăria Slatina organizează și anul acesta un mare spectacol de Revelion.

Marți seara, pe 31 decembrie, de la ora 21:30, începe distracția. Mai întâi urcă pe scenă slătinenii de la Alutus, iar de la 22:35 petrecerea va continua cu artistul Matteo. Slatina trece în 2020 alături de Direcția 5, trupă care va concerta de la ora 23:20.

Primarul Slatinei, Emil Moț, îi invită pe toți slătinenii la marea petrecere de Anul Nou. „Dragii mei slătineni, s-a finalizat procedura de achiziție a Revelionului, așa că vă așteptăm cu drag în Parcul Tineretului. Ne vor încânta Direcția 5, Matteo și Alutus”, a anunțat primarul Slatinei, Emil Moț.

La trecerea dintre ani, cerul Slatinei va fi luminat de un foc spectaculos de artificii, în formă de candele, vulcani, jerbe și palmieri. De asemenea, patru tunuri profesionale vor asigura un spectacol de confetti.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți