12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav la Cilieni. Un şofer a rămas încarcerat în urma impactului frontal dintre două autovehicule

- Advertisement -

Doi bărbaţi de 22 şi 37 de ani, din comuna Cilieni, au ajuns la spital, marţi dimineaţa, în urma unui grav accident de circulaţie produs pe Drumul Judeţean 604, care tranzitează localitatea. Cei doi conduceau un autoturism, respectiv o autoutilitară, care s-au izbit violent, iar în urma impactului frontal şoferul de 37 de ani a rămas încarcerat.

Potrivit poliţiştilor rutieri din Corabia, accidentul a avut loc după ce tânărul de 22 de ani s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autovehicul şi a intrat pe contransens, izbind frontal o autoutilitară condusă regulamentar. „Din primele cercetări, se pare că un tânăr de 22 de ani, din comuna Cilieni, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 604 Cilieni – Vişina, s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism aflat în fața sa fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce circula din sens opus, condusă de un bărbat de 37 de ani, din aceeaşi localitate”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Coliziunea a fost una violentă, ambii şoferi, dintre care unul a rămas încarcerat, fiind răniţi şi necitând transportul la spital. Pompierii din cadrul Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la faţa locului, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

„În accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, și o autoutilitară, în care erau patru persoane. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 37 de ani, din Cilieni, a fost găsit încarcerat, iar pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie. Pacientul a fost preluat de echipajul SMURD, conștient, cu fractură deschisă la membrul inferior stâng și transportat la Compartimentul Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal. Șoferul autoturismului a fost găsit conștient şi el, fără urme vizibile de traumă, fiind transportat la Spitalul Corabia, cu un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanță Olt. Celelalte persoane implicate în accident au fost asistate la fața locului și au refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți