13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident spectaculos în Oboga. Un vitezoman a lovit cu autoturismul un cap de pod şi s-a răsturnat

- Advertisement -

Accident spectaculos, marţi după-amiaza, în comuna Oboga. Un tânăr de 20 de ani, din localitate, a scăpat ca prin minune cu viaţă, după ce autoturismul pe care îl conducea a izbit violent un cap de pod şi apoi s-a răsturnat în afara drumului.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că evenimentul rutier s-a produs pe fondul vitezei, pe strada Principală din localitate. „Din primele cercetări, poliţiştii rutieri din Balş au stabilit că tânărul de 20 de ani, din Oboga, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală, din comună, nu ar fi adaptat viteza în trafic, ar fi pierdut controlul vehiculului, intrând în coliziune cu un cap de pod şi răsturnându-se în afara carosabilului”, a spus reprezentantul IPJ Olt.

Impactul a fost unul violent, autoturismul fiind serios avariat, având în vedere că a distrus şi gardul unei case din zonă. Din fericire, conducătorul auto a scăpat cu viaţă, fiind doar rănit uşor. Echipaje medicale i-au acordat îngrijiri la faţa locului şi apoi a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Balş, pentru efectuarea de investigaţii amănunţite.   

Tânărul şofer a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului s-a stabilit că acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți