15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Daniel Doagă, noul şef al Finanţelor Olt

- Advertisement -

Schimbările politice continuă, PNL continuând să numească noi directori la nivel instituţiilor din Olt. După înlocuirea inspectorului şcolar general şi a adjuncţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean şi numirea de la începutul săptămâni a noului prefect de Olt, de marţi şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice are un nou director.

Iulius Daniel Doagă, inspector clasa I gradul profesional superior din cadrul Finanţelor Olt, a fost avansat în funcţia de conducere de şef administraţie gradul II la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt.

Daniel Doagă va ocupa funcţia de şef al Finanţelor Olt cu caracter temporar, dar nu mai târziu de data revenirii pe post a titularului. Acesta l-a înlocuit din funcţie pe Cornel Vlădescu care se întoarce pe postul de şef administraţie adjunct Colectare, unde este titular.

Pe lângă aceste schimbări, conducerea liberalilor din Olt a anunţat că în perioada următoare vor mai fi făcute schimbări şi la şefia altor instituţii, printre acestea numărându-se şi Direcția Agricolă Judeţeană şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

Cătălin FIRCOIU   

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți