Schimbările politice continuă, PNL continuând să numească noi directori la nivel instituţiilor din Olt. După înlocuirea inspectorului şcolar general şi a adjuncţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean şi numirea de la începutul săptămâni a noului prefect de Olt, de marţi şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice are un nou director.

Iulius Daniel Doagă, inspector clasa I gradul profesional superior din cadrul Finanţelor Olt, a fost avansat în funcţia de conducere de şef administraţie gradul II la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt.

Daniel Doagă va ocupa funcţia de şef al Finanţelor Olt cu caracter temporar, dar nu mai târziu de data revenirii pe post a titularului. Acesta l-a înlocuit din funcţie pe Cornel Vlădescu care se întoarce pe postul de şef administraţie adjunct Colectare, unde este titular.

Pe lângă aceste schimbări, conducerea liberalilor din Olt a anunţat că în perioada următoare vor mai fi făcute schimbări şi la şefia altor instituţii, printre acestea numărându-se şi Direcția Agricolă Judeţeană şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

Cătălin FIRCOIU   

4 comentarii la „Daniel Doagă, noul şef al Finanţelor Olt

 • Orice om normal la cap înțelege că titularul postului adică Diaconescu a fost eliminat pur și simplu , incomada.! Păcat pentru el, pentru suferința lui și a familiei lui de altfel un om excepțional din toate punctele de vedere.

  Răspunde
 • Intrebare pentru PNL : Alti finantisti cu experinta in managementul instititiiei nu au mai fost ? Stie acest Doaga sa interpreteze legislatia fiscala ?

  Răspunde
 • Ce-ai frate. Omul a avut probleme de tot felul. Cum sa il pui director?

  Răspunde
 • Pnl ule esti varza! Daca faci asta ti ai dat cu tezla in coaie!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<