10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Minora dispărută din Caracal, înapoi în familie

- Advertisement -

După ce a pus în alertă zeci de forţe, fiind căutată inclusiv în municipiul Slatina, fata de 11 ani din Caracal a ajuns luni seara înapoi în familie. Copila a fost găsită chiar în localitatea de domiciliu de poliţiştii de investigaţii criminale, care au dus-o la sediul Poliţiei, de unde a fost luată de părinţi. Cât timp a fost plecată de acasă, aceasta le-a spus oamenilor legii că nu a fost victima niciunei infracţiuni.

Florina Andreea Radu a plecat de acasă duminică, spunând că se duce să-şi cumpere haine, însă nu s-a mai întors la domiciliu. Mama ei a anunţat luni dispariţia sa la Poliţie. „La data de 16 decembrie, o femeie, din municipiul Caracal, a sesizat faptul că fiica sa,  Florina Andreea Radu de 11 ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până in prezent. Minora nu a mai fost văzută dinainte cu o zi, iar aceasta a motivat că pleacă să își cumpere haine”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au fost în alertă după ce a fost anunţată dispariţia fetei, aceasta fiind căutată în Slatina, având în vedere că mai vine să cerşească în municipiu. Însă, forţele au căutat-o în întreg judeţul şi în judeţele învecinate, fiind dată inclusiv în urmărire naţională. Din fericire, în cursul serii de luni, copila a fost găsită teafără şi nevătămată de poliţişti în Caracal. A fost dusă la Poliţie, iar acum este înapoi în sânul familiei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți