17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pieton acroşat de un autoturism, la Slatina

- Advertisement -

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Valea Mare, a fost marţi dimineaţa victima unui accident de circulaţie care a avut loc pe strada Artileriei din municipiul Slatina.

Bărbatul, în calitate de pieton, s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii şi a fost lovit de un autoturism condus de un slătinean de 27 de ani.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări au stabilit că un bărbat de 27 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Artileriei, din localitate, ar fi acroşat un bărbat de 51 de ani, din comuna Valea Mare, ce s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Pietonul a fost rănit în urma impactului şi a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigaţii amănunţite.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți