11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pieton lovit în plin de un autoturism, în timp ce traversa strada

- Advertisement -

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Schitu, a fost marţi seara victima unui accident rutier produs în municipiul Slatina.

Un autoturism l-a lovit în plin pe acesta în momentul în care traversa strada pe trecerea de pietoni.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Artileriei, din localitate, ar fi acroşat un bărbat de 42 de ani, din comuna Schitu, ce s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, pietonul fost rănit şi a necesitat îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea de investigaţii amănunţite. Poliţiştii continuă cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

A fost al doilea accident care a avut loc marţi pe strada Artileriei din Slatina. În dimineaţa aceleiaşi zile, un alt pieton de 51 de ani, din Valea Mare, care de data aceasta s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar, a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Slatina.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți