11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a pensionat şeful de la Permise Auto Olt. În prezent, Florin Hoară este în spital

- Advertisement -

Florin Hoară, şeful de la Serviciul Public Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, se află internat într-un spital din Bucureşti, la începutul lunii noiembrie suferind un accident vascular cerebral. Între timp, Hoară a ieşit şi la pensie, în locul său, la conducerea serviciului aflat în subordinea Prefecturii Olt, venind Constantin Stelian Diţă.

Florin Dumitru, subprefectul judeţului Olt, în subordinea căruia se află Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto, a confirmat pentru Eveniment de Olt faptul că Florin Hoară nu mai este şef din data de 1 noiembrie 2019, acesta pensionându-se la îndeplinirea tuturor condiţiilor privind ieşirea la pensie.

Înainte de a se pensiona, Hoară s-a aflat în concediu de odihnă, iar mai apoi în concediu medical. Acesta a motivat că nu se simte prea bine şi trebuie să-şi facă analize medicale în Capitală. Cu timpul, situaţia s-a agravat, iar acesta a suferit la o săptămână după ce a ieşit la pensie un accident vascular cerebral. A fost şi operat, iar în prezent se află în continuare internat pe Terapia Intensivă a unui spital din Bucureşti.

Problemele de sănătate ar fi apărut după ce Florin Hoară a fost audiat de procurorii DIICOT, în calitate de martor, în cazul de la Caracal. Între acesta şi Gheorghe Dincă, bărbatul arestat după ce a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, cele două adolescente care ultima oară au fost văzute în Caracal, ar fi existat 31 de convorbiri telefonice anterior dispariţiei Alexandrei. În faţa anchetatorilor, Hoară a trebuit să ofere mai multe detalii cu privire la discuţiile purtate cu Gheorghe Dincă. Fostul şef de la Permise şi Înmatriculări Auto le-ar fi declarat acestora că a vorbit cu suspectul Dincă în vederea achiziţionării unui teren de la acesta, ambii fiind din municipiul Caracal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți