33.2 C
Slatina
marți,23 iulie,2024

Ultimele Articole

Slatina: 20 de persoane evacuate dintr-un bloc, din cauza mirosului puternic de gaze pe casa scării

- Advertisement -

20 de persoane, printre care și patru copii, au fost evacuate dintr-un bloc de pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina, miercuri seara, din cauza unui miros puternic de gaze pe casa scării. În scurt timp, problema a fost rezolvată de pompieri, iar locatarii s-au putut întoarce în apartamente.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială CBRN și o autospecială pentru primă intervenție, au acționat la locul solicitării făcută prin 112.

S-a anunțat miros puternic de gaz pe casa scării unui bloc de pe strada Ecaterina Teodoroiu, salvatorii evacuând mai multe persoane. „Au fost evacuate, preventiv, 20 de persoane, respectiv 16 adulți și patru copii. Au fost ventilate scările C și D ale blocului numărul 9 și cetățenii s-au putut întoarce în locuințe”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În urma cercetărilor efectuate, specialiștii ISU au stabilit sursa probabilă a mirosului puternic de gaz din scară ca fiind o butelie cu gaz metan care a fost descărcată accidental, în exteriorul blocului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți