19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Slătineni amendaţi pentru furt de lemne

- Advertisement -

Trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, toţi din municipiul Slatina, au fost amendaţi marţi de poliţişti, după ce au fost prinşi că transportau lemne furate cu o căruţă. Fiecare dintre ei a fost amendat cu câte 5.000 de lei.

Poliţiştii de la Secţia 6 Poliţie Rurală Găneasa şi o patrulă de jandarmi i-au identificat pe aceştia în comuna Slătioara.

„Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, toate din Slatina, au fost oprite de poliţişti şi efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt în Slătioara. Acestea transportau cu un atelaj hipo cantitatea de 1,55 material lemnos, speciile ulm și plop, pentru care nu au prezentat documente legale de proveniență”, a precizat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Lemnele, care se pare că ar fi fost furate dintr-o pădure din zonă, au fost inventariate, iar mai apoi predate reprezentanților Ocolului Silvic Slatina. Pentru fapta comisă, cei patru tineri au fost sancționaţi contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți