8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu fugă în municipiul Slatina. Şoferul, prins de poliţişti la Izvoarele

- Advertisement -

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Izvoarele, este cercetat de poliţiştii rutieri după ce, joi după-amiază, a provocat un accident de circulaţie pe strada Artileriei din Slatina, în urma căruia a fost rănit un băiat de 14 ani, şi a fugit de la faţa locului. Ulterior, şoferul a fost prins în localitatea de domiciliu.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto nu a acordat prioritate minorului din Slatina, care se angajase să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

„Un bărbat de 40 de ani, din comuna Izvoarele, în timp ce conducea un autoturism pe strada Artileriei, din municipiul Slatina, nu ar fi acordat prioritate unui băiat de 14 ani, din localitate, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, în calitate de pieton, accidentându-l. După eveniment, şoferul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști pe raza localităţii de domiciliu, Izvoarele”, a spus Alexandra Dicu. Copilul a fost rănit şi a necesitat îngrijiri medicale, apoi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Este al treilea accident produs pe strada Artileriei din Slatina în ultimele două zile, după ce marţi alte două accidente au avut loc pe aceeaşi arteră, victime fiind tot doi pietoni, dintre care unul a traversat neregulamentar, iar celălalt pe trecere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți