10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Crăciun cu tradiții pentru copiii instituționalizați

- Advertisement -

Tinerii social-democrați au adus din nou spiritul Crăciunului și multă bucurie pe chipurile copiilor aflați în grija statului. Au sărbătorit împreună cu ei Ignatul, ziua în care, conform tradiției populare, se taie porcul.

TSD Slatina, Asociația EARTH’s Angels și Asociația Atelierul Faptelor Bune l-au adus pe Moș Crăciun copiilor de la centrele de plasament din municipiu. În cântec de colinde, cu pomana porcului și cozonaci, copiii instituționalizați au trăit din plin atmosfera specifică sărbătorii de Crăciun.

„În acest an am schimbat formatul și am colindat copiii din centrele de plasament ale DGASPC Olt. Am sărbătorit împreună, am cântat, am dansat și am fost colindați de către corul de colindători ai Palatului Copiilor „Adrian Băran”! Împreună cu prietenii de la Asociația EARTH’s Angels, am reușit sa creăm o atmosferă de basm, plină de magie și surprize! Vă mulțumim tuturor pentru momentele frumoase și vă dorim sărbători fericite, pline de magie!”, a spus Alexandru Berechet, președintele TSD Slatina.

Un decor festiv, bunătăți tradiționale și muzică de calitate au fost pregătite minuțios de organizatori. Cu mic cu mare, s-au prins în horă și s-au bucurat împreună de această zi specială.

Cel mai așteptat a fost Moș Crăciun. El și-a făcut apariția într-un mod inedit, spre uimirea tuturor. A venit pe motocicletă și a stârnit ropote de aplauze.

Simona Vîrban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți