8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni, ajutoarele lui Moș Crăciun. Șapte familii nevoiașe au primit daruri

- Advertisement -

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru șapte familii nevoiașe din județul Olt. Ajutoarele sale, de data aceasta efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean, s-au gândit să le readucă zâmbetul pe chipuri acum în pragul sărbătorilor de iarnă.

În ultimele zile, ajutorele Moșului îmbărcate în bleu jandarm au pregătit pentru cele șapte familii din municipiul Caracal, orașul Corabia și comunele Curtișoara, Slătioara și Voineasa, produse tradiționale de sărbători, dar și multe jucării pentru copiii acestora.

„Apropierea sărbătorilor de iarnă nu ne-a lăsat indiferenți, motiv pentru care, timp de cateva zile, ne-am mobilizat pentru a aduce puțin din magia acestor zile speciale, unor familii nevoiașe de pe raza judeţului. Din contribuţia benevolă a personalului Jandarmeriei Olt, s-au constituit pachete cu alimente şi jucării care au fost distribuite la șapte familii din Caracal, Corabia, Curtişoara, Slătioara şi Voineasa. Suntem încântați că, astfel, am putut contribui într-o mică măsură la fericirea celor mai puțin norocoși prin această acțiune caritabilă”, a declarat Iulian Mihai, purtătorul de cuvânt al IJJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți