17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copiii din trei localități oltene, daruri de la motocicliști în ziua de Crăciun

- Advertisement -

Vremea de afară a ținut cu cei aproximativ 50 de pasionați de motociclete din județ care au adus zâmbete pe chipurile a zeci de copii și adulți din trei localități oltene, în prima zi de Crăciun. Îmbrăcați în Moși Crăciuni, motocicliștii au făcut o paradă pe străzile din municipiul Slatina și orașul Balș, precum și pe cele din comuna Găneasa, și au împărțit tuturor celor întâlniți în trafic daruri dulci.

Cadourile au fost cumpărate din fondurile proprii ale celor de cei aproape 50 de motocicliști din Slatina, Balș, Piatra Olt, Scornicești, Găneasa, Coteana, Curtișoara și Brebeni, iar micuții, părinții acestora sau, pur și simplu, șoferii pe care i-au întâlnit în cele trei localități au rămas plăcut surprinși de gestul făcut de aceștia. În jur de 60 de persoane au primit daruri dulci de la Moși Crăciunii pasionați de motociclete.

La Slatina, aceștia s-au oprit în zona Esplanadei și Parcului Tineretului, la Balș în zona unui supermarket, iar în Găneasa pe străzile comunei. Nu este pentru primul an când motocicliștii olteni pleacă în paradă, spune Liviu Sîrbu, membru al Slatina Olt Riders: „Mă bucur pentru faptul că și în acest an, noi motociclistii am devenit pentru o zi acel Moș Crăciun pe care copiii îl îndrăgesc extrem de mult! În această primă zi de sărbătoare am reușit să ne reîntregim din mai multe părți ale județului Olt, pentru a aduce zâmbetul pe fețele tuturor copiilor ce ne-au ieșit în cale, chiar și însoțitorilor acestora. Cea mai mare satisfacţie am simţit-o, bineînțeles, în momentul în care i-am văzut pe prichindei bucurându-se de micile daruri oferite. Sărbători fericite tuturor și multă sănătate!”.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți