10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Motociclistul rănit grav în accidentul de la Curtișoara, transferat cu elicopterul la un spital din București

- Advertisement -

Ionuț Laurențiu Dincă, tânărul de 25 de ani, din comuna Curtișoara, rănit grav în urma accidentului produs în prima zi de Crăciun la intrarea în localitate, a fost transferat joi dimineața, în jurul orei 11:30, la o unitate medicală din București.

Tânărul din Curtișoara era pe motocicletă în momentul în care a fost izbit violent de un autoturism al cărui șofer ar fi intrat într-o depășire, apoi a ajuns pe contrasens și l-a lovit în plin. Motociclistul circula regulamentar, dar din păcate nu a putut evita impactul și doar a încetinit.

Până joi dimineața acesta s-a aflat internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, fiind stabilizat de medicii de aici, iar ulterior s-a luat decizia să fie transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din Capitală. „Elicopterul SMURD va prelua de la Stadionul „1 Mai” din Slatina pacientul (motociclistul n.r.) rănit în accidentul produs ieri (miercuri n.r.) la intrare în comuna Curtișoara, pentru transport la o unitate spitalicească din București (Spitalul „Floreasca” n.r.)”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În urma evenimentului rutier, tânărul de 25 de ani, din Curtișoara, are nevoie de sânge. Mai mulți pasionați de motociclete s-au mobilizat și au făcut anunțul pe mai multe pagini de socializare. „A fost transferat cu elicopterul la Spitalul «Floreasca» din București. Are nevoie de sânge, nu contează grupa sanguină! Leziunile interne sunt grave. Cei care pot dona sunt așteptați la Centrele de Transfuzie Sanguină din țară pentru Dincă Ionuț Laurențiu – Spital «Floreasca». Program donări 07:30 – 12:00”, au transmis reprezentanții Asociației Earth’s Angels, la postare fiind publicată și o poză cu motociclistul rănit grav.

Ionuț Laurențiu Dincă este unul dintre cei aproximativ 50 de motocicliști olteni care, în prima zi de Crăciun, au adus zâmbete pe chipurile a cel puțin 60 de copii, părinții acestora, chiar și șoferi, din localitățile Slatina, Balș și Găneasa prin oferirea de mici cadouri dulci. Când a avut loc accident, tânărul pasionat de motociclete se întorcea acasă de la parada desfășurată în cele trei localități oltene.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți