10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr înecat în râul Olt, în zona comunei Fălcoiu

- Advertisement -

UPDATE: Tânărul de 24 de ani a fost găsit, în jurul orei 21:50, de echipa de scafandri și adus la mal. Acesta se află în stop cardio-respirator, iar paramedicii SMURD, împreună cu cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au început manevrele de resuscitare. Din păcate, rezultatul nu a fost unul favorabil, tânărul fiind declarat decedat în jurul orei 22:20.

Știrea inițială: Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Fălcoiu, s-a înecat joi seara în apele râului Olt, în dreptul localității natale, în jurul orei 21:00, acesta fiind căutat de mai multe echipaje de pompieri.

Potrivit unor surse locale, acesta s-ar fi aflat împreună cu fratele său, tot din Fălcoiu, care a reușit să iasă la mal și a fost transportat de echipajul SMURD, conștient, fără urme de traumă, cu hipotermie ușoară, la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal. Tânărul de 24 de ani nu a mai reușit să iasă din apă, fiind căutat joi seara de pompieri.

Se pare că cei doi frați erau cu o barcă pe râul Olt, pentru a scoate plasele de pește, și, cel mai probabil, aceasta s-a balansat, iar ei s-au dezechilibrat și au căzut. Cum unul dintre ei s-a salvat, acesta a fost cel care a anunțat autoritățile cu privire la cele întâmplate.

„Echipaje de pompieri de la Detaşamentul Caracal, Garda Osica de Sus și echipa de scafandri din cadrul Detașamentului Slatina, acționează în zona localității Fălcoiu, pentru a-l căuta pe tânărul înecat în râul Olt. Au fost alocate un echipaj SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale pentru primă intervenție, o ambarcațiune cu motor și autospeciala pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți