Tânăr înecat în râul Olt, în zona comunei Fălcoiu

UPDATE: Tânărul de 24 de ani a fost găsit, în jurul orei 21:50, de echipa de scafandri și adus la mal. Acesta se află în stop cardio-respirator, iar paramedicii SMURD, împreună cu cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au început manevrele de resuscitare. Din păcate, rezultatul nu a fost unul favorabil, tânărul fiind declarat decedat în jurul orei 22:20.

Știrea inițială: Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Fălcoiu, s-a înecat joi seara în apele râului Olt, în dreptul localității natale, în jurul orei 21:00, acesta fiind căutat de mai multe echipaje de pompieri.

Potrivit unor surse locale, acesta s-ar fi aflat împreună cu fratele său, tot din Fălcoiu, care a reușit să iasă la mal și a fost transportat de echipajul SMURD, conștient, fără urme de traumă, cu hipotermie ușoară, la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal. Tânărul de 24 de ani nu a mai reușit să iasă din apă, fiind căutat joi seara de pompieri.

Se pare că cei doi frați erau cu o barcă pe râul Olt, pentru a scoate plasele de pește, și, cel mai probabil, aceasta s-a balansat, iar ei s-au dezechilibrat și au căzut. Cum unul dintre ei s-a salvat, acesta a fost cel care a anunțat autoritățile cu privire la cele întâmplate.

„Echipaje de pompieri de la Detaşamentul Caracal, Garda Osica de Sus și echipa de scafandri din cadrul Detașamentului Slatina, acționează în zona localității Fălcoiu, pentru a-l căuta pe tânărul înecat în râul Olt. Au fost alocate un echipaj SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale pentru primă intervenție, o ambarcațiune cu motor și autospeciala pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cătălin FIRCOIU

2 comentarii la „Tânăr înecat în râul Olt, în zona comunei Fălcoiu

  • Minciuni că nu sa făcut nicio resuscitare nici scafandri nu vroiau sa îi lase să intre în apă că ziceau că ape e foarte rece și după ce l-au găsit la scos pe mal și nu sa făcut nicio resuscitare așa că nu mai scrieți minciuni !!

    Răspunde
  • Minciuni că nu au făcut nicio resuscitare așa că nu mai mințiți și l-au scos după o oră stând pe malul Oltului scafandri că așteptau comandă de mai sus la fel că în cazul lui Alexandra Macesanu când stăteau echipajele de poliție la poartă și așteptau mandatul.. le erau frică să intre în apă că ziceau că este rece halal de salvamontiști !!!! Și așa că nu mai scrieți prostii că erau cu barca și că și că că nu-i adevărat . tu care ai scris acest articol ești un mincinos !!!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<