22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Accident cu un rănit, intrarea în Balș. Trei autovehicule implicate

- Advertisement -

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce, în a treia zi de Crăciun, a provocat un accident de circulație pe Drumul Național 65 – European 574, la intrarea în Balș. În urma evenimentului, o persoană a fost rănită și a ajuns la spital.

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier, accidentul rutier s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers față de autoturismul dinaintea sa de către conducătorul auto craiovean.

„Din primele cercetări, se pare că un bărbat de 41 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – E 574, din direcția Slatina – Craiova, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară în mers față de autovehiculul dinaintea sa, intrând în coliziune față – spate cu acesta, proiectându-l în al treilea autovehicul din față”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, o persoană, pasager în al doilea autoturism, a fost transportată la spital. Echipaje medicale de la SMURD și Serviciul de Ambulanță Olt au intervenit la fața locului, victima fiind preluată de ambulanță și dusă la unitatea spitalicească. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului constatându-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți