Tânărul motociclist din Curtișoara, supus mai multor operații la Spitalul „Floreasca” din București

Ionuț Laurențiu Dincă de 25 de ani, din comuna Curtișoara, accidentat grav în prima zi de Crăciun de un autoturism al cărui șofer ar fi intrat într-o depășire și a ajuns pe contrasens, izbind violent motocicleta pe care se afla acesta, are nevoie în continuare de sânge, în prezent fiind internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din Capitală.

Până acum a suferit mai multe intervenții chirurgicale, una dintre ele desfășurându-se chiar în cursul zilei de luni. Este în continuare nevoie de sânge, având în vedere că are hemoragie internă.  

„Nu uitați! Astăzi (vineri n.r.) avem nevoie de sânge și trebuie să donați!
Aseară (joi n.r.) Ionuț Laurențiu Dincă a fost operat la piciorul drept. Abdomenul îl are încă deschis datorită hemoragiei interne. Astăzi (vineri n.r.) o să se intervină și are nevoie de sânge! Donează și tu viață pentru viață! Alături de voi am demonstrat că motociclistii sunt o familie frumoasă. Multă, multă sănătate Ionuț! La 25 de ani are nevoie de noi să îi dăruim viață!”, au postat prietenii motociclistului pe pagina sa de Facebook.  

În ziua producerii accidentului, Ionuț Laurențiu Dincă nu era la plimbare să epateze cu motorul. Se întorcea acasă în costumul de Moș Crăciun, după ce a oferit mici daruri dulci la aproape 60 de copii, părinții lor, dar și șoferi, din localitățile Slatina, Balș și Găneasa, alături de alți 50 de motocicliști.

Intervenția chirurgicală de vineri, o reușită

Supus unei noi intervenții chirurgicale și vineri, tânărul motociclist din Curtișoara a ieșit cu bine din aceasta. Ionuț va rămâne, însă, în comă indusă până luni.

„Gândul vostru bun a dat roade. Vă mulțumim tuturor ce ați fost alături de Ionuț Laurențiu Dincă. După a doua operație, ce a durat peste șase ore, veștile sunt bune. Rămâne în comă indusă până luni. Dar o să revină printre noi! O simplă postare s-a transformat într-un eveniment pentru viață! Toți cei implicați i-ați dăruit viață! A contat fiecare gând bun. Din nou am demonstrat că suntem frați și suntem uniți! O să vă ținem la curent cu toate schimbările din punct de vedere medical. Vă mulțumim!”, au transmis în cursul serii de vineri motocicliștii din Asociația Earth’s Angels.

Cătălin FIRCOIU

3 comentarii la „Tânărul motociclist din Curtișoara, supus mai multor operații la Spitalul „Floreasca” din București

  • Lui Ionut i-a fost salvata viata la Slatina! Trebuia sa ajunga la Bucuresti, pentru ca noi nu avem neurochirurgi. Sanatate multa, multa!

    Răspunde
  • D-zeu sa faca o mimune pt acest copil minunat sa ne rugam domnul poate face minuni

    Răspunde
  • Din păcate motocicliștii nu sunt văzuți ca și participanți ai traficului ! Și asta se întâmpla doar in țara noastră ! In Europa e cu totul altceva ! Păcat ! Un tânăr trebuie sa lupte cu viața din cauza unui șofer inconștient . Oameni buni haideți sa nu ne mai conducem mai prudent !

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<