8.1 C
Slatina
sâmbătă,11 mai,2024

Ultimele Articole

Crimă la Vulpeni. O femeie și-a înjunghiat mortal soțul

- Advertisement -

Crimă, marți seara, în satul Gropșani, comuna Vulpeni. O femeie și-a înjunghiat mortal soțul, în vârstă de 33 de ani, la fața locului acționând echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, dar și echipe de polițiști și procurori, care au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Bărbatul ar fi fost tăiat la gât cu un cuțit, iar la fața locului au acționat salvatori de la Serviciul de Ambulanță Olt. Acesta era încă în viață când au intervenit cadrele medicale, fratele victimei fiind cel care a sunat de urgență la 112. Din păcate, bărbatul înjunghiat de soție, în vârstă de 29 de ani, din comuna Iancu Jianu, ar fi murit se pare în ambulanță, în momentul în care s-a ajuns cu el la Spitalul Orășenesc Balș acesta fiind deja decedat.

Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a confirmat crima de la Vulpeni, procurori din cadrul instituției fiind în prezent în anchetă. Sunt audiate mai multe persoane cu privire la cele întâmplate, în vederea stabilirii situației de fapt.

Nu se cunosc exact motivele pentru care femeia, care acum este însărcinată și ar mai avea un copil dintr-o altă căsnicie, a recurs la gestul extrem.

Revenim cu amănunte!

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți