10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Joci des la păcănele? Pun pariu că nu știai asta!

- Advertisement -

Joci de la păcănele în agențiile de pariuri terestre, în agențiile loto sau prin alte locuri? Pun pariu că nu știi că poți avea câștig fără să riști niciun ban. Tot ce ai de făcut este să îți deschizi cont la o casă de pariuri online.

Durează doar câteva minute și nici măcar nu ești obligat să ai card sau cont bancar pentru a alimentat contul. La mulți operatori care funcționează legal în țara noastră poți alimenta contul cu bani cash, în diverse puncte din oraș. De fapt, nici nu ai nevoie să faci vreo depunere pentru a putea juca și a da lovitura la sloturi online.

Rotiri gratuite fără depunere

Poți vedea pe acest site care este lista agențiile de pariuri online care oferă rotiri gratuite fără depunere. Cu puțin noroc, câștigi ceva bani de la care să pornești a adevărată carieră de „gambler”. Poți înmulți banii dacă respecți câteva reguli.

Regula numărul 1 este să nu fii lacom. Mai bine mizezi mai puțini bani și, implicit, ai câștiguri potențiale mai mici, decât să pui toți banii pe o singură rotire și să rămâi cu buza umflată. Desigur, ca să nu te enervezi, vei spune: ce-am avut și ce-am pierdut? Nu am băgat niciun ban de la mine.

Ei bine, nu e chiar așa. Să spunem că rotirile gratuite îți aduc un câștig de 100 de lei. Nu ai în mână acei bani, dar sunt ai tăi.  Dacă îi pierzi, pierzi 100 de lei de la tine. Deci, fii deștept și înmulțește-i, nu îi pierde! Împarte suta de lei în mize egale de 2 lei. Înseamnă că ai la dispoziție 50 de rotiri ca să câștigi și mai mulți bani.

Jucătorii cu experiență, care au învățat din propriile greșeli, recomandă să nu mărești miza nici dacă pierzi, nici dacă câștigi. Este adevărat, trebuie să ai un psihic de fier ca să respecți planul, deoarece exaltarea sau supărarea sunt stări greu de gestionat. La fel este și oboseala. Dacă ești obosit și pierzi câteva rotiri la rând, îți pierzi și răbdarea. Mărești miza, pe principiul „ori împușc un câștig mare, ori pierd tot și m-am liniștit”. În loc să riști mai mulți bani, după un câștig consistent, mai bine fă o retragere.

Profită de oferte!

Am vorbit până acum de avantajul pe care îl ai dacă joci la sloturi online. Ele au, însă, și un dezavantaj. Dacă joci online, e pericol mai mare să dezvolți o adicție. Trebuie să înveți când să te oprești, atât ca bani jucați, cât și ca timp. În ceea ce privește banii, problema se poate rezolva ușor: în contul tău, poți seta suma maximă pe care să o poți juca în fiecare lună. Dacă ai pierdut-o, nu mai poți face nicio depunere în luna respectivă. Sună puțin ciudat, nu-i așa. De ce ar vrea o casă de pariuri să pierzi mai puțini bani? Pentru că fiecare operator, prin natura activității sale, are o responsabilitate socială importantă.

Dar să revenim la subiectul acestui articol. Oare ce case de pariuri online oferă rotiri gratuite în această săptămână? Caută ofertele și profită de ele!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți