10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sute de amenzi aplicate de poliţiştii olteni, în primele zile ale anului

- Advertisement -

Chiar dacă au fost sărbători, poliţiştii olteni au fost în misiune în primele zile ale anului 2020. Pentru neregulile constatate, cele mai multe fiind la regimul circulaţiei, oamenii legii au aplicat peste 800 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind 220.000 de lei.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că din prima zi a Anului Nou şi până de Bobotează, polițiștii au intervenit la 792 de evenimente care au avut loc în judeţ, 514 dintre acestea fiind sesizate prin apelul unic de urgenţă 112.

În urma intervențiilor, nu mai puţin de 807 sancțiuni contravenționale au fost aplicate persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 222.872 lei. Multe dintre nereguli au fost constatate la regimul rutier. Astfel, 49 de şoferi au rămas pietoni pentru perioada următoare, polițiștii rutieri reținându-le permisul de conducere pentru comiterea unor abateri la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Tototdată, oamenii legii au restras şi 16 certificate de înmatriculare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți