6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăra care și-a ucis soțul, reținută de procurori. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice

- Advertisement -

Procurorii olteni au finalizat audierea tinerei de 29 de ani, din comuna Iancu Jianu, care și-a înjunghiat mortal soțul de 33 de ani, din Vulpeni, în seara zilei de Sfântul Ioan, iar în urma declarațiilor pe care aceasta le-a dat a fost reținută de anchetatori pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentată instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului Olt, a declarat că fapta a fost comisă pe fondul unei discuții în contradictoriu între cei doi. Tânărul ar fi spus că va pleca la o zi onomastică organizată de patronul său de la muncă, iar ea mai apoi a spus că se duce la mama sa. De aici, au început să se certe, iar tânăra a luat cuțitul de pe masa din bucătăria locuinței din Vulpeni în care stăteau și i-a aplicat două lovituri în gât, în zona cervicală. Victima a pierdut mult sânge și de aceea a decedat.

Șefa Parchetului Olt a mai spus că nu poate explica concret ce a îndemnat-o pe femeie să recurgă la gestul extrem, însă aceasta va fi supusă și unei expertize psihiatrice. Tânăra de 29 de ani, din Iancu Jianu, este gravidă în peste trei luni și, dintr-o căsătorie anterioară, are și un copil de patru ani.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți