2.3 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

„Zilele Slatinei”, în perioada 20 – 24 ianuarie. Sute de premii pentru performerii orașului

- Advertisement -

Primăria Slatina pregătește o nouă ediție a Zilelor orașului, care se vor desfășura între 20 și 24 ianuarie. Autoritățile vor oferi și anul acesta sute de premii în bani elevilor cu rezultate excepționale, dar și celor mai buni sportivi. Profesorii și antrenorii, dar și cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, sunt și ei pe lista premianților.

Elevi care fac cinste orașului, sportivi de top, dascăli și antrenori dedicați, dar și seniorii orașului, sunt personajele principale ale „Zilelor Slatinei”.

Pe 20 ianuarie, de la ora 08:30, e Gala Campionilor, dedicată elevilor și sportivilor de performanță. Cu toții vor primi din partea autorităților premii în bani, valoarea lor fiind cuprinsă între 7.000 de lei pentru elevii cu rezultate de top la concursurile internaționale și 150 de lei pentru sportivii clasați pe locul III la competițiile naționale. Elevii care au obținut cele mai mari medii în anul școlar anterior vor primi și ei o bursă de 75 de euro din partea autorităților.

Gala Superlativelor va avea loc pe 22 ianuarie, începând cu ora 17:00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Se vor decerna distincția „Cetățean de onoare”, dar și diplome de merit persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul 2019 la dezvoltarea Slatinei.

„Zilele Slatinei” se încheie pe 24 ianuarie, când va fi organizat ceremonialul militar și religios dedicat Unirii Principatelor Române. Tot pe 24 ianuarie are loc și Gala Seniorilor, în cadrul căreia vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani căsătorie. Primăria va aloca anul acesta 560.000 lei pentru premii, dar și pentru momentele artistice care vor avea loc în acele zile, când se împlinesc 652 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți