6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Opt noi inspectori şcolari la ISJ Olt

- Advertisement -

Au început schimbările în rândul inspectorilor şcolari din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, din luna noiembrie a anului 2019 vechea conducere social democrată a instituţiei a fost schimbată de ministrul Educaţiei Naţionale. Aşadar, noua conducere liberală a învăţământului oltean a început să înlocuiască primii inspectori şcolari.

Sunt opt inspectori şcolari care au fost deja schimbaţi, unii dintre ei preluându-şi deja atribuţiunile de serviciu încă de marţi, iar alţii urmând să facă acelaşi lucru începând de săptămâna viitoare.

Dana Maria Niculae, profesor la Şcoala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina, este inspector şcolar pentru dezvoltarea resursei umane, Constantin Balica, profesor la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Corabia, este noul inspector pentru managementul resurselor umane, în timp ce postul de inspector şcolar pentru management instituţional a fost preluat de Mihaela Mioara Pirnă, directorul Școlii Gimnaziale „Ștefan Protopopescu” Slatina.

Luciana Slujitoru, cadru didactic la Şcoala Gimnazială „George Poboran” Slatina, a fost numită inspector de religie, cu atribuţii de coordonare în domeniul artelor, postul de inspector de educaţie timpurie a fost preluat de dascălul Adela Petrina Pintilie, iar noul inspector şcolar de chimie, cu atribuţii de coordonare şi la disciplina biologie, este Gabriela Badea, profesor în oraşul Scorniceşti. Totodată, Corina Mianda Mîinescu a fost numită inspector școlar pentru matematică, iar Nineta Cozma inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație.

Schimările vin după ce Guvernul Dăncilă a fost schimbat de liberali, iar ministrul Educaţiei a numit la conducerea ISJ Olt oameni susţinuţi de Partidul Naţional Liberal: Daniela Ţârcomnicu, directorul adjunct al Liceului Metalurgic Slatina – inspector şcolar general, Victor Iacobescu, profesor de limba română la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina, şi Luminiţa Popescu, șefa organizației de femei a PNL Olt – inspectori şcolari generali adjuncţi.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți