18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Piesa de teatru „Micul prinţ”… pentru oameni mari

- Advertisement -

Reprezentanţii Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina au anunţat deja prima piesă de teatru care se va juca pe scena sălii de spectacole a instituţiei culturale în acest an. „Micul prinţ” este un spectacol pentru oameni mari program pentru sâmbătă, 25 ianuarie, la ora 19:00, cuvântul, muzica, fantezia şi imaginaţia purtându-i pe slătineni într-o poveste nemuritoare emoţionantă.

Piesa de teatru „Micul prinţ” este o punere în scenă a romanului lui Antoine de Saint-Exupéry, cea mai tradusă carte din literatura franceză, în care îşi dau concursul actorii Dora Notarescu, Vlad Gălăţianu şi Ştefan Ruxandra.

„Trei actori cu trei instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.
O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii”, este scurta prezentare a spectacolului ce se va juca la Slatina pe 25 ianuarie.

Biletele se găsesc deja la vânzare, atât online pe www.iabilet.ro, cât și la casa de bilete a Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, prețul unui bilet fiind de 35 de lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți