14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

„Slatina City Run”, eveniment dedicat iubitorilor de mișcare

- Advertisement -

După succesul înregistrat în ultimii doi ani de „Crosul Primăverii – Slatina 5k”, Primăria Slatina va organiza anul acesta un mare eveniment sportiv dedicat iubitorilor de mișcare. „Slatina City Run” are loc pe 17 mai și se desfășoară pe două secțiuni: un cros de 7 kilometri și un semimaraton de 21 kilometri. Startul se va da din Parcul Tineretului, iar autoritățile promit și mai multe premii pentru participanți.

Slatina e în mișcare pe 17 mai, când Primăria organizează „Slatina City Run”, un eveniment care promovează mișcarea și buna dispoziție. Pentru început, autoritățile au decis să prelungească traseul crosului și să organizeze o probă în plus față de anii anteriori. În plus, se schimbă și locul în care se va desfășura evenimentul. Startul se dă din Parcul Tineretului. „Este a treia ediție și anul acesta venim cu ceva nou: un cros de 7 kilometri și un semimaraton, respectiv 21 de kilometri. Traseul este, în principiu, ca și în anii precedenți. Plecarea este din Parcul Tineretului și tot acolo va fi și sosirea”, a explicat viceprimarul Gigi Vîlceleanu.

Reprezentanții Primăriei Slatina se așteaptă ca numărul participanților să fie și mai mare, având în vedere faptul că sunt două probe de concurs. De asemenea, nu se percepe taxă de participare. „Ca și în anii precedenți, sun convins că și anul acesta vom avea succes. Estimăm undeva la 500 de participanți, suntem pregătiți pentru o participare numeroasă și sperăm să vină oameni din toată țara”, a mai spus Gigi Vîlceleanu.

Primele două ediții ale Crosului Slatinei au fost un real succes. Sute de pasionați de mișcare din Slatina, dar și din alte orașe ale țării, au participat la evenimentul organizat de municipalitate.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți