19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şoferi cu dosare penale pentru conducere cu permis fals şi în stare de ebrietate

- Advertisement -

Poliţiştii olteni au întocmit miercuri două dosare penale pe numele a doi tineri din judeţ, prinşi cu nereguli în trafic. Unul dintre ei conducea un autoturism având permis de conducere fals, iar celălalt era băut la volanul unei maşini, deşi nu poseda permis auto.

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Bobiceşti, a fost oprit miercuri dimineaţa pe strada Mirila, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având permis de conducere fals. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

În seara aceleiaşi zile, şi un tânăr de 34 de ani, din comuna Iancu Jianu, a fost depistat cu nereguli. Acesta conducea un autoturism pe strada Bradului, din localitate, având o concentrație de 0,69 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți