12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident pe Centura Ocolitoare a Caracalului. O persoană a ajuns la spital

- Advertisement -

O persoană a ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident de circulație petrecut pe Centura Ocolitoare a Caracalului.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 13:15, în afara municipiului Caracal, vinovat de producerea sa fiind un șofer de 63 de ani, din comuna Cezieni, care nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism.

„Polițiștii Biroului Rutier Caracal s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat de 63 de ani, din Cezieni, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 542, la intersecția cu varianta ocolitoare a municipiului Caracal, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Caracal, ce se deplasa pe Centura Ocolitoare, intrând în coliziune cu acesta”, a spus reprezentantul IPJ.

În urma impactului violent dintre cele două autovehicule, un pasager din primul autoturism a avut nevoie de acordarea de îngrijiri medicale, fiind ulterior transportat la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, pentru efectuarea unor investigații amănunțite.

Polițiștii rutieri i-au testat pe ambii conducători auto cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru sâvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți