Marian Doldurea schimbă regulile politicii la Caracal

Președintele interimar al PSD Caracal, Marian Doldurea, va candida la conducerea organizației locale. El a precizat însă că nu este interesat de nicio altă funcție publică și își propune doar să ajute comunitatea. De asemenea, vrea să reîntregească echipa și să aducă în partid oameni tineri, competenți.

Organizația PSD din Caracal și-a desemnat noul lider. Momentan președinte interimar, omul de afaceri Marian Doldurea vrea să se implice și mai mult și a anunțat că va candida la președinția partidului. Și-a stabilit deja obiectivele, care se referă nu doar la viața politică, ci și la administrarea orașului.

„Ne-am propus în primul rând să administrăm mult mai bine orașul. Să reușim să facem ca oamenii din oraș să aibă încredere în organizația noastră. Să le spunem oamenilor cinstit ce am făcut bine și ce nu am făcut bine și cu ajutorul lor să îndreptăm lucrurile pentru că locuitorii orașului Caracal merită mult mai mult decât li s-a oferit până acum”, a explicat președintele interimar al PSD Caracal.

Omul de afaceri caracalean a precizat însă că nici el și nici un alt membru al familiei sale nu sunt interesați de vreo altă funcție publică. „Nici eu și nici băieții mei nu ne vom implica în politică, eu rămânând, dacă voi fi ales, la nivelul acesta de președinte al organizației PSD Caracal, iar ei trebuie să își vadă de problemele lor. Nu vreau să impun pe nimeni. Noi încercăm din răsputeri să aducem oameni noi în politică”, a mai precizat liderul interimar al PSD Caracal.

Marian Doldurea a spus că în PSD Caracal sunt mulți oameni valoroși, care pot contribui decisiv la dezvoltarea orașului. E nevoie însă de o analiză riguroasă și de soluții concrete pentru cetățenii orașului. „Noi suntem în faza în care analizăm ce s-a făcut bine, ce s-a făcut rău și să luăm deciziile cele mai potrivite, pentru ca administrația din Caracal să fie una competitivă, primarul să fie ajutat, să nu mai fie conflicte între primar, viceprimar și consilieri. Chiar ne dorim o colaborare bună și cu colegii care sunt din alte partide, în așa fel încât Consiliul Municipal Caracal să fie unul care să ajute, într-adevăr, orașul”, a spus Marian Doldurea.
Conferința de alegeri în organizația PSD Caracal va avea loc, cel mai probabil, după congresul național din februarie. Până atunci, social democrații își vor alege conducerea județeană, în cadrul unei conferințe care va avea loc săptămâna aceasta.

Simona VÂRBAN

4 comentarii la „Marian Doldurea schimbă regulile politicii la Caracal

 • Am urmărit din ședințele din primarie si numai vorbe în vînt nu se vrea respectarea legilor ,unii consilieri nu vorbesc sau nu vor sa citească legile,se multumesc ca au o pensie si mai cîștigă tot din bugetul nostru încă ceva ,te duci în audienta si nu găsești nici primar nici viceprimar doar niște femei care te iau în bășcălie avînd si dreptul de semnături (înlocuitori )ai primarului sau altor funcții fara a specifica în scrisuri ca tine locul cuiva ex( Î ) nlocuitor si astfel cetatenii sînt dați cu flit si mai si mint si depui o scrisoare o bagă de uita de ea. Nu vor sa meargă printre blocuri sa vadă ce trebuie facut cum gestionează asociațiile de proprietari blocurile si terenurile ,ca trotuarele sînt ocupate abuziv încalcînd OG 195/2002,ordinul119/2014,Lg61/91 etc,etc ,toți vor numai bani,bani,bani….

  Răspunde
  • Bravo!Avem nevoie de astfel de oameni!

   Răspunde
 • Alo, maestre ! Care oameni valorosi la PSD… numai curvari, escroci si smecheri … Las-o asa ca stim noi mai multe, nu ne prosti in fata , da ! 5 miliarde un sens giratoriu la muzeu… ma lasi !?

  Răspunde
 • Din copacii taiati din parcul Poroineanu, se fac scanduri faltuite frumos la atelierele ADPP pentru mobilierul protipendadei psdiste…. primarul si toata camarila … care oameni de valoare omule, dumneata vorbesti de oameni valorosi ? Povesti de prostit caracalenii !? Nu mai tine… nu mai merg minciunile astea… primaria are sute de agajati care plimba hartii pe salsrii babane si zeci de pitipoance care ii fac servicii personale edilului psd… marele taur comunal …. Primarul asta v-a ingropat partidul, v-a facut de rahat *telectualul asta asta care il ia p**a taras cum vede o prospatura ….

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<