2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Directori cu acte-n regulă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

- Advertisement -

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina are din aceste zile doi directori cu acte în regulă. Marţi s-a desfăşurat concursul pentru postul de director medical, în timp ce vineri a avut loc cel pentru ocuparea funcţiei de director de îngrijiri medicale. Pentru fiecare post a fost decât un singur candidat înscris, respectiv cei care ocupau aceste funcţii şi în prezent, Radu Daniel Ene şi Georgeta Mirela Stăncioiu.

De marţi, Radu Ene, medic primar în chirurgie generală, este director medical al Spitalului Slatina, cu concurs. În urma celor trei probe de concurs, chirurgul a obţinut un punctaj de 8,68, după ce la proba scrisă a avut 8,54, la proba de susţinere a proiectului de specialitate 7,50 şi la interviu 10. Medicul Ene ocupa postul de la sfârşitul lunii iunie a anului trecut, după ce fostul director medical, Andrei Răzvan Ştefănescu, medic primar în chirurgie plastică, s-a reîntors pe secţie unde activa, respectiv Compartimentul Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă. Pe lângă această funcţie, directorul medical îndeplineşte şi atribuţiile de purtător de cuvânt al spitalului.

Şi funcţia de director îngrijiri medicale a unităţii spitaliceşti din Slatina este ocupată de vineri, prin concurs. Mirela Stăncioiu este director cu acte-n regulă după ce a obţinut un punctaj de 9,67. Singurul candidat înscris pe post a luat 9,50 puncte la proba scrisă, 9,50 la proba de prezentare a proiectului de management şi 10 puncte la proba de interviu.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți