Caracal: Fostul viceprimar, candidat la funcţia de primar din partea Pro România

Octavian Stănescu, fostul viceprimar al municipiului Caracal, este candidat din partea Pro România la fotoliul de primar al localităţii, la alegerile locale care au loc în vară.

Stănescu este fost membru al PSD, însă a fost exlus din formaţia politică în urma neînţelegerilor pe care le-a avut cu Liviu Radu, actualul primar al Caracalului. Acum este membru al Pro România, iar marţi seara, în cadrul Adunării Generale de Alegeri a Organizației Pro România Caracal, a fost ales cu unanimitate de voturi preşedinte al Organizaţiei Municipale Caracel şi a fost desemnat şi candidatul Pro România la funcţia de primar al oraşului.

80 de delegaţi au luat parte la adunarea desfăşurată în sediul Pro România Caracal, alături de ei fiind prezenţi şi deputatul Mihai Niţă, preşedintele Pro România Olt, dar şi alţi membri din conducerea organizaţiei judeţene cum ar fi Marius Bălaşa, Teiu Păunescu sau Marin Gubandru.

În urma desemnării sale la şefia Pro România Caracal, dar şi a alegerii sale de a candida din partea partidului pentru fotoliul de primar, Octavian Stănescu a postat un mesaj de mulţumire, dar şi obiectivele organizaţiei pe care o reprezintă, pe pagina sa de Facebook.

„Încredere, tinerețe, credință și hotarârea de a învinge, sunt cuvinte definitorii ale echipei Pro România Caracal pentru câștigarea alegerilor ce vor urma. Obiectivul Pro România Caracal este câștigarea Primăriei și dezvoltarea orașului printr-o reformă a administrației publice locale, prin promovarea unor proiecte de construcţie pentru viitor cu o echipă formată din oameni bine pregătiți și tineri de persepectivă cu o nouă viziune în a face politică și bineînțeles recâștigarea încrederii și respectului cetățenilor din Caracal față de aleșii locali. Doresc să mulțumesc tuturor membrilor pentru încrederea acordată în desemnarea mea ca și candidat la funcția de primar al municipiului Caracal”, a transmis Octavian Stănescu pe pagina sa de socializare.

Cătălin FIRCOIU

2 comentarii la „Caracal: Fostul viceprimar, candidat la funcţia de primar din partea Pro România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<