11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concursul „Acasă de sărbători”, etapa de popularitate

- Advertisement -

Fascinați de frumusețea orașului lor, luminat și înveselit de iluminatul festiv, zeci de slătineni s-au înscris la concursul „Acasă de sărbători”. Fotografiile lor au fost postate miercuri în albumul care poartă numele competiției, pe pagina de Facebook a primarului Emil Moț.

Concursul de fotografie inițiat de primarul Slatinei, Emil Moț, se apropie de final. Miercuri a fost ultima zi în care s-au făcut înscrieri, iar până pe 24 ianuarie slătinenii își pot vota imaginea preferată. Toate fotografiile sunt cuprinse în albumul „Acasă de sărbători”, care se află pe pagina de Facebook Emil Moț.

„Dragi slătineni, câștigătorii concursului de artă fotografică «Acasă de sărbători» vor fi declarați în baza popularității, respectiv în baza numărului de like-uri obținute. Fotografia care va obține cele mai multe like-uri până pe data de 24 ianuarie, ora 12:00, se va califica pe locul I, fiind urmată de fotografiile care au obținut numărul de like-uri necesare aferente locurilor II și III. Vă doresc mult succes tuturor!”, a scris edilul Emil Moț pe pagina sa de socializare.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 24 ianuarie, la ora 12:05. Vor fi premiate primele trei fotografii, după cum urmează: premiul I – 1.500 de lei, premiul II – 1.200 de lei şi premiul III – 1.000 de lei.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți