2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri reținuți de polițiști, după ce au furat perne și pilote de la magazine din Balș

- Advertisement -

Un tânăr de 22 de ani, din județul Ilfov, dar care stă fără forme legale în orașul Balș, și un altul de 19 ani, din Balș, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii olteni, după ce au furat perne și pilote de la două magazine din localitatea de pe malul Oltețului, în valoare de aproape 4.000 de lei. Tineri urmează a fi prezentați joi instanței de judecată, cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Cei doi tineri au comis furturile la sfârșitul anului trecut, ei fiind identificați de polițiștii din orașul Balș în cursul zilei de miercuri, cercetările în dosar fiind efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Balș, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

Tinerii domiciliați în Balș sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. „În fapt, cei doi tineri sunt bănuiți că, la data de 29 decembrie 2019, ar fi sustras din incinta a două magazine, de pe raza orașului Balș, perne și pilote, dar și alte bunuri, în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ambii tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, iar joi aceștia vor fi prezentați în fața magistraților Judecătoriei Balș, cu propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți