14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei răniţi la Vădastra

- Advertisement -

Trei femei au ajuns la spital, joi dimineaţa, în urma unui accident de circulaţie produs pe Drumul Judeţean 604, în afara comunei Vădastra.

Femeile, printre care una de 82 de ani, erau pasagere în autoturismul al cărui şofer, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara drumului, spun poliţiştii.  

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri din oraşul Corabia au stabilit faptul că o tânără de 29 de ani, din comuna Obârșia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 604, din direcția Obârșia către Vădastra, pe fondul unui carosabil umed, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile. Trei femei, cu vârste cuprinse între 47 şi 82 de ani, toate din Obârşia, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii au deschis dosar penal în cauză, în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți