8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic blocat din cauza unui TIR ieşit în afara drumului, la Dobrosloveni

- Advertisement -

Traficul rutier a fost blocat, joi dimineaţa, pe Drumul Naţional 64, din direcţia Caracal spre Slatina, în afara comunei Dobroloveni, după ce un TIR a ieşit în afara drumului.

Potrivit IPJ, şoferul autotrenului, din cauza vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind alunecos, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile.

Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului și din primele verificări se pare că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autotren, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara drumului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, însă circulaţia în zonă a fost întreruptă timp de 15 minute.

În jurul orei 11:00, traficul rutier a fost reluat, însă pe tronsonul DN 64 Caracal – Slatina se circula la acea oră în condiţiile unui carosabil alunecos, conducătorii auto fiind sfătuiţi să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele din faţă și să adapteze viteza la condițiile de drum.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți