10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic îngreunat în zona Găneasa, din cauza unui TIR ieșit în decor

- Advertisement -

Traficul rutier a fost blocat în cursul serii de vineri pe Drumul Național 65 – European 574, în afara comunei Găneasa, după ce un TIR a ieșit în decor în cursul după-amiezii. Două utilaje au acționat la fața locului pentru a repune autotrenul pe carosabil, în scurt timp autotrenul fiind repus pe roți.

TIR-ul a ieșit în afara drumului vineri după-amiaza. Din fericire, în evenimentul rutier nu au fost implicate alte autovehicule și nici nu au rezultat victime. La volanul autotrenului era un bulgar de 37 de ani, care muncește în Anglia. „Din primele verificările efectuate de polițiștii rutieri, se pare că un bărbat de 37 de ani, din Bulgaria, în timp ce conducea un TIR, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și ar fi pierdut controlul asupra volanului în încercarea de a evita un autovehicul, care circula regulamentar”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În jurul orei 17:30, traficul a fost blocat, pentru ca autotrenul să fie repus pe drum. Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat în zonă pentru a dirija circulația rutieră, șoferii putând alege însă și o rută ocolitoare, resopectiv Găneasa – Drumul Național 64 – Piatra Olt – Caracal – Drumul Național 6 – European 70 – Craiova. Totodată, rutieriștii au recomandat conducătorilor auto să manifeste prudență în trafic. După o jumătate de oră, circulația a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 65 – E 574.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți