10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Motociclistul rănit în accidentul din Curtișoara este bine. Tânărul a ținut să mulțumească celor care i-au salvat viața

- Advertisement -

Ionuț Laurențiu Dincă de 25 de ani, din comuna Curtișoara, accidentat grav în prima zi de Crăciun de un autoturism al cărui șofer ar fi intrat într-o depășire și a ajuns pe contrasens, izbind violent motocicleta pe care acesta se afla acesta, este bine. Încet, încet, tânărul și-a revenit, iar duminică seara a făcut prima sa postare pe pagina sa de Facebook după greaua încercare prin care a trecut. Ionuț a ținut să mulțumească tuturor celor au donat sânge, și nu doar lor, pentru implicarea de care au dat dovadă și datorită cărora acum este în viață.  

„Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine, în această grea încercare prin care am trecut. Nu am cuvinte să vă spun cât înseamnă pentru mine faptul că v-ați mobilizat în număr atât de mare pentru a-mi salva viața! Fiecare mililitru de sânge donat, fiecare share dat pe Facebook și toate gândurile bune transmise m-au ajutat să vă pot scrie acum acest mesaj. Sunteți niște oameni minunați și vă mulțumesc din tot sufletul pentru tot! Îmi cer scuze că nu pot să vă răspund fiecăruia în parte, starea mea de sănătate este încă în perioada de recuperare și nu îmi permite încă acest lucru. Vă pup și vă mulțumesc enorm”, a scris Ionuț Dincă pe pagina sa de socializare. Mesajul său a strâns imediat sute de aprecieri și zeci de comentarii din partea prietenilor săi, care îl așteaptă să se întoarcă acasă.

În ziua producerii accidentului, tânărul de 25 de ani nu era la plimbare să epateze cu motorul. Se întorcea acasă în costumul de Moș Crăciun, după ce a oferit mici daruri dulci la aproape 60 de copii, părinții lor, dar și șoferi, din localitățile Slatina, Balș și Găneasa, alături de alți 50 de motocicliști.

După nefericitul eveniment rutier, care a avut loc pe 25 decembrie 2019, motociclistul a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar ziua următoare a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din București, unde a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Pe parcursul acestor zile prietenii săi, dar și alți cunoscuți, s-au implicat exemplar într-o campanie umanitară, Ionuț având nevoie de sânge. După operații, acesta a rămas în comă indusă, revenindu-și în data de 29 decembrie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți