13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

O fetiță de șapte ani din Slatina și cățelul său, salvați la timp de pompieri

- Advertisement -

Intervenție contra cronometru, sâmbătă seara, pentru pompierii slătineni. O femeie a anunțat prin apelul de urgență 112 că fetița sa de șapte ani, dar și cățelul familiei, au rămas blocați în apartamentul lor de la etajul patru al unui bloc de pe strada Cuza Vodă din Slatina, iar pe aragazul, aflat în funcțiune, era o oală de mâncare.

Cele întâmplate puteau avea consecințe grave dacă pompierii Detașamentului Slatina nu acționau la timp, fetița și cățelul său fiind salvați.

„În câteva minute o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială pentru descarcerare au ajuns la blocul situat pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina. Cu ajutorul autospecialei pentru intervenție și salvare de la înălțime, salvatorii au escaladat geamul balconului aflat la etajul patru și au reușit să pătrundă în locuință. Fetița și cățelul erau în afară oricărui pericol și aragazul a fost oprit la momentul potrivit”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Salvatorii țin să reamintească încă odată cetățenilor că siguranța copiilor trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare familie, aceștia fiind o categorie vulnerabilă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți